Εταιρεία

Η ERMIS μελετά, σχεδιάζει, κατασκευάζει και εξοπλίζει παιδικές χαρές σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους με τα πιο σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας των οργάνων της παιδικής χαράς. Διαμορφώνει τα αστικά κέντρα με τη μεγάλη γκάμα του αστικού εξοπλισμού της, καθώς και τα γήπεδα με τις κατασκευαστικές λύσεις του αθλητικού εξοπλισμού της. Με περισσότερο από 40 χρόνια εμπειρίας σε Ελλάδα και εξωτερικό προσπαθεί να εξασφαλίσει τον πιο σημαντικό στόχο της: το χαμόγελο των παιδιών, τη δημιουργία στιγμών χαράς των παιδιών με τους γονείς τους, αλλά ταυτόχρονα και το πιο ποιοτικό και αποδοτικό αποτέλεσμα για τους συνεργάτες της.

Ομάδα

Όντας μία εταιρία δεύτερης γενιάς πιστεύουμε στην έννοια της ομάδας. Ενδυναμώνουμε την ομάδα μας διαρκώς με ανθρώπους που έχουν κοινό πάθος για εργασία. Εξελισσόμαστε και μεταφέρουμε την αγάπη μας για αυτό που κάνουμε, τόσο στα προϊόντα μας όσο και στις υπηρεσίες μας.

Εγκαταστάσεις

Η ERMIS ιδρύθηκε το 1983 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και έκτοτε στεγάζεται σε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις 7.500 m². Επενδύει διαρκώς στον εκσυγχρονισμό των υποδομών της ακολουθώντας τις νέες τάσεις στον κατασκευαστικό τομέα. Η εταιρεία σεβόμενη το περιβάλλον και το μέλλον των μικρών της φίλων διαθέτει σύστημα αειφόρου διαχείρισης ξυλείας και διαρκώς βελτιώνει το περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα του εργοστασίου της.

Υπηρεσίες

Η επικοινωνία για την ERMIS είναι ο βασικότερος παράγοντας επιτυχίας. Προσπαθούμε να έχουμε την καλύτερη επικοινωνία τόσο εσωτερικά στα τμήματά μας όσο και με τους συνεργάτες μας. Έτσι, η ομάδα της ERMIS ακούγοντας τις ανάγκες των πελατών της και συνδυάζοντάς τες με την εμπειρία και τη γνώση της, μπορεί να παρέχει συμβουλευτικές λύσεις σε κάθε τομέα πετυχαίνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα. Όπως χαιρόμαστε με τα χαμόγελα των παιδιών, την ίδια χαρά μας δίνει και το χαμόγελο ενός ευχαριστημένου πελάτη και συνεργάτη.

Σχεδιασμός

Το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρείας βρίσκεται πάντα διαθέσιμο ώστε να σας παρέχει εξειδικευμένες σχεδιαστικές προτάσεις και λύσεις. Με τη χρήση προγραμμάτων δισδιάστατου και τρισδιάστατου σχεδιασμού επεξεργαζόμαστε αναλύουμε και αναπτύσσουμε οποιοδήποτε project μας αποσταλεί.

Θα χαρούμε να συζητήσουμε το επόμενο έργο σας και να δημιουργήσουμε μια λύση κατάλληλη στις προσδοκίες σας.